Zaprite vrzel med poslovnimi potrebami in zmožnostmi ITja

Veliko ljudi, vključno z vašimi uporabniki v podjetju, uporabljajo javne oblake v svojem vsakdanjem življenju. In tudi pogosto pričakujejo enako spretnost, odzivnost in učinkovitost od korporativnih IT sistemov. Ampak, z IT proračunom, kjer 80% porabite samo za vzdrževanje, boste težko uravnovesili delovanje obstoječih sistemov z vpeljavo IT inovacij in transformacij.

Preberite več o Odprtem hibridnem oblaku.


IZDELKI

 

Red Hat Cloud Infrastructure

Ena enotna naročnina omogoča izgradnjo in upravljanje odprte, zasebne oblačne infrastrukture kot storitve (Infrastructure-as-a-Service (IaaS)) in olajša prehod v visoko skalabilno infrastrukturo, podobno in združljivo z javnimi oblaki, ki temelj na platformi OpenStack.

Red Hat CloudForms

Celovita rešitev za upravljanje oblačnih infrastruktur (IaaS), ki posodobi postopek upravljanja z naprednim možnostmi načrtovanja zmogljivosti in upravljanja virov

Red Hat Enterprise Linux OpenStack Platform

Varna, razširljiva platfroma za gradnjo javnih in zasebnih oblakov.

OpenShift by Red Hat

Odprta, hibridna platforma PaaS (Platform-as-a-Service), ki razvijalcem omogoča hiter razvoj, gostiteljstvo, razširljivost in implementacijo aplikacij v oblaku.

Red Hat Certificate System

Poslovna rešitev, ki ponuja razširljivo, varno okolje za vzpostavitev, vzdrževanje in upravljanje digitalnih certifikatov ter varno komunikacijo.

Red Hat Directory Server

Od operacijskega sistema neodvisni omrežni register, ki omogoča centralno shranjevanje in upravljanje uporabniških identitet in informacij za uporabo aplikacij in virov.

Povezane vsebine

Private cloud

Izgradite svoj zasebni oblak že danes, z našimi večkrat nagrajenimi rešitvami za upravljanje oblačnih platform, dodatnimi programskimi shranjevalnimi rešitvami (software-based storage platform) in ekonimičnimi, visokozmogljivimi virtulaizacijskimi tehnologijami.

Red Hat Cloud Access

Prenesite svoje Red Hat naročnine v zasebni ali javni oblak.


VAŠA NAROČNINA V OBLAKU

Ste začeli uporabljati javni oblak? Vzemite vašo Red Hat naročnino z vami.

Red Hat oblačni vstop olajša prehod, ter uporabo vaših obstoječih Red Hat naročnin pri Red Hat certificiranih oblačnih ponudnikih. Vse prednosti vaše naročnine se prenesejo v javni oblak. Obdržite vaš neposredni odnos z Red Hat-om, vključno s prodajo ter Red Hat programom zvestobe.

ŽELIM IZVEDETI VEČ