Skoči na vsebino

HIBRIDNI OBLAK

Postavite temelje za uspeh v sodobnem poslovnem svetu

Vpeljava hibridne oblačne infrastrukture je najboljši način za podporo vašim spreminjajočim se poslovnim in tehnološkim potrebam.

Zakaj hibridni oblak?

Hibridni oblak zagotavlja konsistentno platformo v fizičnih, virtualnih, zasebnih in javnih oblačnih okoljih, kar odpira nabor bistvenih zmogljivosti, vključno s hitrostjo, okretnostjo in prenosljivostjo. 

  • Povečajte ali zmanjšajte brez potrebe po vnovični izgradnji aplikacij
  • Izboljšajte stabilnost in varnost
  • Povečajte vrednost svojih naložb v IT

Ne glede na to, kakšen IT izziv imate, vam odprtokodne platforme in orodja Red Hat lahko pomagajo pri njegovem reševanju.

Kakšni so vaši izzivi?

Potreba po infrastrukturi prihodnosti

Veliko ste že vložili v infrastrukturo, aplikacije, procese in politike. Čeprav ste pod pritiskom, da uvedete nove platforme in tehnologije, ne morete kar tako zavreči svojih obstoječih rešitev. Nove tehnologije in pristope morate uravnotežiti s podporo in prizadevanji za posodobitev kritičnih obstoječih sistemov.

Oblikovanje in konfiguracija za katerikoli oblak

Pripravite se na prihodnost in hkrati izkoristite svojo obstoječo infrastrukturo. Zagotovite doslednost, spodbudite sodelovanje, uporabite podatke za ustvarjanje novih poslovnih vpogledov ter podprite ukrepe za varnost in skladnost.

Zagon in upravljajte aplikacij kjer koli

Omogočite inovativnost razvijalcem in vodjem podjetij, ki želijo najnovejšo in najboljšo tehnologijo, hkrati pa zagotovite učinkovitost, vgrajeno upravljanje in izboljšano varnost. Svojo željo po inovacijah lahko podprete s kontejnersko platformo, ki temelji na Kubernetes in deluje v različnih okoljih.

Red Hat OpenShift je platforma za Kubernetes kontejnerje, ki je zgrajena za odprto hibridno oblačno strategijo

Red Hat OpenShift ponuja popolno aplikacijsko platformo tako za tradicionalne kot tudi oblačne aplikacije. Zgrajen je na Red Hat Enterprise Linux in združljiv s platformo za avtomatizacijo Red Hat Ansible ter vam omogoča avtomatizacijo znotraj in zunaj vaših Kubernetes gruč.

Spoznajte Red Hat OpenShift

Prihodnost IT je hibridna in zahteva, da različni oblaki delujejo skupaj

Oblak

Razvojna okolja v oblaku, bodisi javnem ali zasebnem, nudijo številne prednosti, kot so nižji stroški infrastrukture in enostavna razširljivost. Omogočajo tudi hitrejše razvojne cikle, učinkovitejše sodelovanje in enostavno integracijo z drugimi storitvami.

Hibridni oblak

Čeprav ta trenutek še ne razmišljate o hibridnem oblaku, lahko slednji za mnoge organizacije postane nujen tekom njihove rasti. Na primer, lokalno infrastrukturo lahko uporabite za shranjevanje občutljivih podatkov, javne storitve v oblaku pa za razvoj aplikacij. Konsistentna platforma, ki izvaja prenosljive delovne obremenitve, pa omogoča te izbire zdaj in v prihodnosti.

Odprti hibridni oblak

Da bi se lahko prilagajali spremembam brez dragih prenov, bi moral biti vaš hibridni oblak zgrajen na enotni osnovi odprtokodne kode. Slednje omogoča vašim ekipam, da gradijo in upravljajo s celotnim IT na standardni, povezujoči platformi, ki deluje na vseh okoljih.

Red Hat izdelki za hibridni oblak

Red Hat Enterprise Linux

Stabilna in preverjena osnova, ki je dovolj vsestranska za uvajanje novih aplikacij, virtualizacijo okolij in ustvarjanje varnejšega hibridnega oblaka.

Red Hat OpenShift

Odprtokodna platforma za orkestriranje kontejnerjev, ki omogoča uvajanje, razširjanje in upravljanje kontejnerskih aplikacij na varen in skladen način.

Red Hat OpenShift Container Platform

Konsistentna osnova hibridnega oblaka za gradnjo in razširjanje kontejnerskih aplikacij.

Red Hat OpenShift Kubernetes Engine

Kubernetes platforma za poslovna okolja​, ki zagotavlja osnovno funkcionalnost Red Hat OpenShift za delovanje kontejnerjev v hibridnih oblačnih okoljih.

Želite posvet s specialisti za Red Hat rešitve?

Pokličite nas na +386 (0)1 200 99 50 ali nam pišite na info@agenda.si