Predstavili bomo kaj prinaša IBM-ova strategija za hibridni oblak in kakšna je sinergija IBM-a in Red Hat-a!Računalništvo v oblaku pospešuje prehod na digitalno, prinaša tudi potrebne tehnologije za hitrejšo inovacijo in omogoča optimizacijo na vseh ravneh, tudi stroškovno.

Podjetje IBM se je skupaj z Red Hat-om usmerilo v hibridni oblak. Kaj je to? Tehnologije, ki jih ponuja hibridni oblak, strankam omogočajo, da zgradijo aplikacije in jih poganjajo na OpenShift platformi v zasebnem ali javnem oblaku.

Hibridni oblak združuje različna okolja z eno samo upravljavsko rešitvijo. Ampak to je šele začetek. Okoliške hibridne tehnologije v oblaku z odprtimi in agilnimi procesi zagotavljajo organizacijam fleksibilnost in zmožnostjo razširitve, da so v koraku s potrebami strank.

Kdaj: 27. maj 2020
Ura: 10:00 – 11:30
Kje: Zoom webinar


Prijavni obrazec webinarjaKotizacija: Udeležba je BREZPLAČNA. Število prostih mest je omejeno.

S prijavo na dogodek se strinjate, da Agenda d.o.o. zbira in obdeluje vaše osebne podatke zbrane preko prijavnih obrazcev z namenom obveščanja o dogodkih in rešitvah iz ponudbe. Prav tako se strinjate s prenosom podatkov iz prijavnih obrazcev partnerjem ali sponzorjem dogodka za isti namen.