Skoči na vsebino

AVTOMATIZACIJA IN UPRAVLJANJE

Red Hat Advanced Cluster Security for Kubernetes

Varnostna platforma, ki ščiti kontejnerske delovne obremenitve Kubernetes v vseh večjih oblakih in hibridnih platformah

Red Hat® Advanced Cluster Security (ACS) za Kubernetes je pionirska varnostna platforma za Kubernetes, ki organizacijam omogoča varnejšo gradnjo, nameščanje in delovanje aplikacij v oblaku.

Pošljite povpraševanje

Red Hat Advanced Cluster Security se povezuje z orodji DevOps in varnostnimi orodji ter vam pomaga pri zmanjševanju groženj in uveljavljanju varnostnih politik, ki zmanjšujejo operativno tveganje za vaše aplikacije v okolju Kubernetes. Razvijalcem omogoča tudi zagotavljanje uporabnih, kontekstno bogatih smernic, vključenih v obstoječe delovne tokove, skupaj z orodji za podporo produktivnosti razvijalcev. Red Hat Advanced Cluster Security zmanjšuje čas in napor, potreben za izvajanje varnosti, saj deluje kot skupni vir, tako da lahko poenostavite varnostno analizo, preiskavo in sanacijo.

| Produktna dokumentacija |

Varna dobavna veriga programske opreme

Red Hat Advanced Cluster Security z integracijo z CI/CD cevovodi in registri slik zagotavlja neprekinjeno pregledovanje in zagotavljanje. Integracija s sistemom Cosign/sigstore zagotavlja varnostno potrjevanje vaših sredstev, vključno s podpisovanjem slik in namestitev, za varnostno potrjevanje in odkrivanje nedovoljenih posegov.

Zaščitite infrastrukturo Kubernetesa

Red Hat Advanced Cluster Security zagotavlja zmogljivosti za upravljanje varnostnega položaja Kubernetesa (KSPM), ki zagotavljajo, da je osnovna infrastruktura Kubernetesa zaščitena in varovana, ne glede na to, ali je nameščena on-premise ali v oblaku.

Obramba delovnih obremenitev

Sistem RHACS standardno vključuje več sto politik, ki preprečujejo uvajanje ali izvajanje tveganih delovnih obremenitev. RHACS spremlja, zbira in ocenjuje dogodke na sistemski ravni, kot so izvajanje procesov, omrežne povezave in tokovi ter povečevanje privilegijev v vsakem kontejnerju znotraj vaših okoljih Kubernetes.

Želite posvet s specialisti za Red Hat rešitve?

Pokličite nas na +386 (0)1 200 99 50 ali nam pišite na info@agenda.si