Skoči na vsebino

PLATFORME

Red Hat Enterprise Linux

Vodilna odprtokodna Linux platforma za poslovna okolja

Red Hat® Enterprise Linux® je stabilna in preizkušena osnova, ki je dovolj vsestranska za uvajanje novih aplikacij, virtualizacijo okolij in ustvarjanje varnejšega hibridnega oblaka.

Pošljite povpraševanje

Red Hat Enterprise Linux je vodilna svetovna Linux platforma za poslovna okolja, certificirana za več oblakov in množico različnih ponudnikov strojne in programske opreme. Red Hat Enterprise Linux podpira tudi posebne primere uporabe, kot je robno računalništvo in SAP.

| Produktna dokumentacija |

Certificiran za oblak

Vsako oblačno okolje je edinstveno, kar pomeni, da potrebuje prilagodljiv, a stabilen operacijski sistem. Red Hat Enterprise Linux ponuja prilagodljivost odprte kode in inovativnost skupnosti, skupaj s certifikati množice različnih ponudnikov javnega oblaka in storitev. S pomočjo kontejnerske platforme Red Hat Openshift pa lahko gradite, izvajate in razširjate cloud-native aplikacije v javnih oblakih.

Podprte arhitekture

Red Hat Enterprise Linux je mogoče optimizirati za delovanje na strežnikih ali visoko zmogljivih delovnih postajah. Podpira vrsto arhitektur strojne opreme, kot so x86, ARM, IBM Power, IBM Z, in IBM LinuxONE. Zaradi tega je RHEL zanesljiva platforma, ki je primerna za številne primere uporabe, hkrati pa nudi konsistentno aplikacijsko okolje v fizičnih, virtualnih in oblačnih izvedbah.

Avtomatizacija in upravljanje

Pridobite enotno in stabilno administrativno izkušnjo, da porabite več časa za inovacije in manj časa za ponavljajoča se opravila. Red Hat Enterprise Linux vključuje Red Hat Insights, ki zagotavlja neprekinjena opozorila o ranljivostih in ciljno usmerjene nasvete za pomoč organizacijam pri ohranjanju časa delovanja in izogibanju izrednim situacijam. Poleg tega lahko z dodatkom Red Hat Smart Management avtomatizirate postopek obnovitve.

Varnost in skladnost

Poenostavite postopke zmanjševanja tveganj, avtomatizacije varnosti in ohranjanja skladnosti. Red Hat Enterprise Linux vključuje vgrajene varnostne funkcije, kot so popravki jedra, varnostni profili, certificiranje varnostnih standardov in zaupanja vredna dobavna veriga programske opreme, ki pomagajo izpolniti današnja visoka pričakovanja glede varnosti in skladnosti.

Želite posvet s specialisti za Red Hat rešitve?

Pokličite nas na +386 (0)1 200 99 50 ali nam pišite na info@agenda.si