Skoči na vsebino

PODATKOVNE STORITVE

Red Hat Gluster Storage

Prilagodljivo, programsko definirano shranjevanje

Red Hat® Gluster® Storage je odprta, programsko definirana platforma za shranjevanje, ki omogoča enostavno upravljanje nestrukturiranih podatkov za fizična, virtualna in oblačna okolja.

Pošljite povpraševanje

Red Hat Gluster Storage zagotavlja odprto, programsko definirano rešitev za shranjevanje v fizičnih, virtualnih in oblačnih okolij. Storitev Red Hat Gluster Storage, ki temelji na operacijskem sistemu Red Hat Enterprise Linux in sistemu GlusterFS, združuje shranjevanje datotek z razširjeno arhitekturo, ki omogoča učinkovito shranjevanje in upravljanje nestrukturiranih podatkov ter zagotavlja stroškovno učinkovito in visoko razpoložljivo shranjevanje brez kompromisov glede obsega ali zmogljivosti.

| Produktna dokumentacija |

Razširljivo upravljanje shranjevanja

Red Hat Gluster Storage omogoča shranjevanje brez potrebe po metapodatkovnem strežniku, kar odpravlja vsako posamezno točko odpovedi. Povečajte obseg, ko rastete.

Hitro, preprosto in brez vezave na ponudnika

V nekaj minutah lahko namestite večnamenski sistem za shranjevanje, ne da bi bili vezani na toge inovacijske cikle ali posebne konfiguracije strojne opreme.

Optimizirano za kontejnerje

Red Hat Gluster Storage je osnova za trajno shranjevanje na osnovi kontejnerjev, ki je skalabilno in visoko integrirano s sistemom Openshift.

Namestitev v hibridni oblak

Uporabite Red Hat Gluster Storage tam, kjer je najbolj smiselno: fizično, virtualizirano, v kontejnerju ali v oblaku.

Mediji velikega obsega

Zaradi prehoda na digitalne delovne tokove in vsebine se je povečalo povpraševanje po digitalnem pomnilniku. Red Hat Gluster Storage je idealen za medijsko industrijo.

Virtualizacija

Gradite stroškovno učinkovite, prilagodljive in optimalne virtualne strežniške in pomnilniške infrastrukture na heterogenih strojnih platformah.

Želite posvet s specialisti za Red Hat rešitve?

Pokličite nas na +386 (0)1 200 99 50 ali nam pišite na info@agenda.si