Skoči na vsebino

PLATFORME

Red Hat JBoss Enterprise Application Platform

Zmogljivo upravljanje in avtomatizacija za večjo produktivnost razvijalcev

Red Hat® JBoss® Enterprise Application Platform (JBoss EAP) ​zagotavlja varnost, zmogljivost in razširljivost na ravni celotnega podjetja v katerem koli okolju. Ne glede na to, ali gre za fizični, virtualni, zasebni ali javni oblak, JBoss EAP vam pomaga dostaviti aplikacije hitreje in povsod.

Pošljite povpraševanje

Red Hat® JBoss® Enterprise Application Platform (JBoss EAP) ​je vodilna odprtokodna platforma za sodobne Java aplikacije, nameščene v katerem koli okolju. Arhitektura JBoss EAP je inovativna, modularna in pripravljena na oblak ter ponuja zmogljivo upravljanje in avtomatizacijo za večjo produktivnost razvijalcev.

| Produktna dokumentacija |

Optimizirana za oblak in kontejnerje

JBoss EAP je zasnovan tako, da zagotavlja poenostavljeno uvajanje in popolno zmogljivost Jakarta EE v katerem koli okolju. Ne glede na to, ali gre za on-premise, virtualno, zaseben, javen ali hibriden oblak, ima JBoss EAP modularno arhitekturo, ki zažene storitve samo, ko so potrebne.

Lahka, prilagodljiva arhitektura

JBoss EAP je zasnovan za zmogljivost in prilagodljivost v sodobnih aplikacijskih okoljih. Njegova modularna arhitektura in niz komponent, ki temeljijo na storitvah, skrajšajo čase povečanja in zagotavljajo prilagodljivost za aplikacije, nameščene v različnih okoljih.

Bolj produktivni razvijalci

JBoss EAP omogoča razvijalcem, da izpolnijo poslovne zahteve. Na voljo je standardna podpora za Jakarta EE in spletna ogrodja, kot so Spring, Spring Web Flow, Spring WS, Spring Security, Arquillian, AngularJS, jQuery, jQuery Mobile in Google Web Toolkit (GWT).

Podpora razvoju mikrostoritev

Z JBoss EAP razširitvenim paketom lahko razvijalci uporabljajo Eclipse MicroProfile API, ki omogoča razvoj in uvajanje aplikacij. Eclipse MicroProfile nudi Java razvijalcem izboljšane API-je in podporo za uvajanje, konfiguracijo, varnost in nadzor.

Želite posvet s specialisti za Red Hat rešitve?

Pokličite nas na +386 (0)1 200 99 50 ali nam pišite na info@agenda.si