Programska opema Red Hat je odprtokodna in brezplačno na voljo, zato jih lahko uporabljate brez plačila licenčnine (kot jih poznamo pri lastniških rešitvah – Microsoft, Oracle, VMWare).

Za vzdrževanje produkcijskih IT okolij, pa poslovni uporabniki potrebujejo več kot le vzdrževanje in podporo. Potrebujejo preverjeno, razširljivo, zanesljivo in varno poslovno platformo. Potrebujejo resnično partnersko sodelovanje s ponudnikom IT tehnologij.

Natančno takšno partnerstvo dobijo uporabniki z Red Hat naročnino.

Zmogljiva poslovna platforma

Razvijalci in inženirji podjetja Red Hat in partnerjev tesno sodelujejo z odprtokodno skupnostjo in poslovnimi uporabniki pri načrtovanju, razvoju in preskušanju inovativnih tehnoloških rešitev, ki zagotavljajo izredno razpoložljivost, varnost in razširljivost.

Vodilni v odprtokodni skupnosti

Red Hat je vodilno podjetje po obsegu sodelovanja in usmerjanja na projektih Linux® jedra, JBoss skupnosti in mnogih drugih odprtokodnih projektih. Ta vodilna vloga jim omogoča, da vse želje in potrebe uporabnikov hitro in učinkovito vključujejo v razvoj in zagotovijo vpliv uporabnikov na razvoj projektov.

Sodelovanje z IT industrijo

Red Hat vzdržuje sodelovanje s tisočerimi neodvisnimi programskimi ponudniki (ISVs) ter ponudniki strojnih rešitev (IHVs). S pomočjo teh sodelovanj, povezujejo inovativne procese v IT industriji in odprtokodni skupnosti ter Red Hat Enterprise rešitev v ponudbo robustnih rešitev na katerih lahko zanesljivo temelji vaše poslovanje v enem največjih tehnoloških certificiranih ekosistemov na svetu.

Sodelovanje z uporabniki

Vaša Red Hat naročnina vam ne omogoča le dostopa do visoko kakovostne programske opreme, temveč tudi do informacij in storitev podpore, ki podpirajo celoten sklad rešitev, celoten življenjski cikel rešitev, ter arhitekturo. Kontaktirajte nas in uporabite naše znanje in izkušnje v vseh fazah načrtovanja, preskušanja, implementacije, upravljanja in nadgradenj vaše infrastrukture ali aplikacijskih okolij.

Več informacij: