Skoči na vsebino

RAČUNALNIŠTVO V OBLAKU

Red Hat OpenShift Container Platform

Zanesljiv temelj hibridnega oblaka za izdelavo in prilagajanje kontejnerskih aplikacij

Red Hat OpenShift Container Platform je zasebna "platform-as-a-service" rešitev za podjetja, ki uporabljajo OpenShift v javnem oblaku ali on-premise. Na enotni platformi združuje razvijalce in IT operacije za namen doslednje gradnje, uvajanja in upravljanja aplikacij v hibridnih ali večoblačnih infrastrukturah.

Pošljite povpraševanje

Red Hat OpenShift Container Platform pomaga podjetjem doseči večjo dodano vrednost z zagotavljanjem sodobnih in tradicionalnih aplikacij s krajšimi razvojnimi cikli in nižjimi operativnimi stroški. Red Hat OpenShift je zgrajen na odprtokodnih inovacijah in industrijskih standardih, vključno s Kubernetes in Red Hat Enterprise Linux®, vodilno distribucijo Linuxa za poslovna okolja.

| Produktna dokumentacija |

Zanesljiv temelj hibridnega oblaka

Red Hat OpenShift Container Platform zagotavlja enotno Kubernetes platformo povsod, kjer se izvaja Red Hat® Enterprise Linux®. Platforma je opremljena z uporabniku prijazno konzolo za upravljanje z gručami, kar izboljša preglednost nad vsemi izvedbami.

Hitrejši razvoj

Platforma ponuja razvijalcem celovito in razširljivo platformo za gradnjo, uvajanje in upravljanje kontejnerskih aplikacij. Slednje omogoča izboljšanje razširljivosti in zmogljivosti, povečanje prenosljivosti, izboljšanje varnosti in zagotavljanje celovitih zmogljivosti upravljanja.

Želite posvet s specialisti za Red Hat rešitve?

Pokličite nas na +386 (0)1 200 99 50 ali nam pišite na info@agenda.si