Skoči na vsebino

PODATKOVNE STORITVE

Red Hat OpenShift Data Foundation

Celostne storitve za reševanje potreb po razširljivosti, rezilentnosti podatkov, varnosti, upravljanju in analizi podatkov

Red Hat® OpenShift® Data Foundation je zasnovan, preizkušen in usposobljen za zagotavljanje podatkovnih storitev za Red Hat® OpenShift® Container Platform na kateri koli infrastrukturi.

Pošljite povpraševanje

OpenShift Data Foundation deluje povsod, kjer deluje Red Hat OpenShift: on-premise ali v javnem oblaku. Platforma nudi možnosti za shranjevanje datotek, blokov in objektov. Slednje omogoča širok nabor podatkovnih modalitet in delovnih obremenitev, vključno z bazami podatkov in podatkovnimi skladišči, avtomatiziranjem podatkovnih poti in zagotavljanjem storitev za modele neprekinjenega uvajanja, analitiko, umetno inteligenco in strojno učenje.

Večja produktivnost

OpenShift Data Foundation ponuja zmožnosti upravljanja podatkov gruče, ki organizacijam omogočajo uvedbo svojih aplikacij in upravljanje s podatki glede na potrebe oziroma prilagajanje v skladu s spremembami.

Konsistentna izkušnja

Razvijalci želijo v oblaku inovirati brez omejitev. OpenShift Data Foundation zagotavlja skupno funkcionalnost, konsistentno na vseh infrastrukturnih platformah, kar poenostavlja delo.

Aplikacije in infrastruktura

OpenShift Data Foundation upravlja s podatkovnimi potrebami aplikacij, kot tudi z registrom, beleženjem in shranjevanjem meritev znotraj OpenShift Container Platform.

Upravljanje podatkov gruče

OpenShift Container Platform podpira pomembne funkcije, kot so vsi osnovni razredi shranjevanja, shramba objektov (združljiva s S3), podvajanje podatkov in zmožnosti obnovitve po katastrofi, kar omogoča namestitev aplikacijskih podatkov v različna območja razpoložljivosti.

Želite posvet s specialisti za Red Hat rešitve?

Pokličite nas na +386 (0)1 200 99 50 ali nam pišite na info@agenda.si