Skoči na vsebino

RAČUNALNIŠTVO V OBLAKU

Red Hat OpenShift Kubernetes Engine

Vodilna Kubernetes platforma za poslovna okolja

Red Hat® OpenShift® Kubernetes Engine zagotavlja osnovno funkcionalnost Red Hat OpenShift. Nudi različne funkcije, kot sta popoln dostop do okolja Kubernetes in obsežna matrika za testiranje združljivosti s številnimi elementi programske opreme, ki jih lahko uporabljate v svojem podatkovnem centru.

Pošljite povpraševanje

Red Hat OpenShift Kubernetes Engine je zmogljiva platforma za uvajanje in upravljanje kontejnerskih aplikacij v oblaku. S širokim naborom orodij in ogrodij za razvijalce lahko organizacije pospešijo razvoj aplikacij. Avtomatizirana uvedba in razširljiva arhitektura olajšata uvajanje in upravljanje aplikacij, hkrati pa zagotavljata izboljšane varnostne funkcije in celovite zmožnosti upravljanja. OpenShift Kubernetes Engine podpira tudi več programskih jezikov in zagotavlja dosledno izkušnjo v različnih oblačnih okoljih, kar olajša premikanje aplikacij iz enega okolja v drugo.

| Produktna dokumentacija |

Stabilen in varen temelj

Red Hat Enterprise Linux CoreOS zagotavlja zanesljivo podlago za aplikacije v hibridnih oblakih podjetij. Z RHEL CoreOS lahko ekipe izkoristijo posodobitve iz RHEL jedra za upravljanje in uporabo varnega kontejnerskega gostitelja, ki ga je enostavno upravljati.

Zgrajeno s certificiranim Kubernetesom

Red Hat OpenShift je certificirana distribucija Cloud Native Computing Foundation (CNCF), kar dokazuje, da je rešitev skladna z drugimi namestitvami Kubernetes in omogoča dostop do najnovejših funkcij.

Avtomatizirana namestitev na hibridni infrastrukturi

Operaterski model OpenShift podpira avtomatizirano namestitev, nadgradnje in upravljanje življenjskega cikla za vsak del kontejnerskega aplikacijskega okolja, brez izpadov. Tako lahko z enim samim korakom prejmete stabilnost, varnostne popravke in popravke napak in s tem ohranite učinkovitost kontejnerskih uvedb.

Želite posvet s specialisti za Red Hat rešitve?

Pokličite nas na +386 (0)1 200 99 50 ali nam pišite na info@agenda.si