Skoči na vsebino

RAZVOJ APLIKACIJ

Red Hat OpenShift

Hiter in varen način kontejneriziranja in nameščanja delovnih obremenitev v gručah Kubernetes

Red Hat® OpenShift® je enotna platforma za izdelavo, posodobitev in uporabo aplikacij v velikem obsegu. Delujte pametneje in hitreje s celotnim naborom storitev za uvajanje aplikacij na trg na izbrani infrastrukturi.

Pošljite povpraševanje

Red Hat OpenShift združuje preizkušene in zaupanja vredne storitve za zmanjšanje težav pri razvoju, posodabljanju, uvajanju, delovanju in upravljanju aplikacij. Zgrajen je na Kubernetesu in zagotavlja dosledno izkušnjo v javnem oblaku, lokalnem oblaku, hibridnem oblaku ali robni arhitekturi. Izberite samoupravno ali popolnoma upravljano rešitev. Ne glede na to, kako ga upravljate, vam OpenShift pomaga, da se osredotočite na delo, ki je pomembno.

| Produktna dokumentacija |

Razširljivost

Aplikacije, ki delujejo v sistemu Red Hat OpenShift, se lahko v nekaj sekundah razširijo na več tisoč instanc v več sto vozliščih.

Fleksibilnost

Red Hat OpenShift poenostavlja uvajanje in upravljanje hibridne infrastrukture, saj vam omogoča prilagodljivost za samoupravljanje ali popolno upravljanje storitve, ki deluje on-premise ter v oblaku in hibridnih okoljih.

Avtomatizacija

Rešitev vključuje poenostavljene in avtomatizirane gradnje kontejnerjev in aplikacij, nameščanje, skaliranje, upravljanje stanja in drugo.

Prenosljivost kontejnerja

Kontejnerske slike, zgrajene na podlagi industrijskega standarda OCI, zagotavljajo prenosljivost med delovnimi postajami razvijalcev in produkcijskimi okolji Red Hat OpenShift.

Upravljanje več gruč

Red Hat OpenShift z rešitvijo Red Hat Advanced Cluster Management for Kubernetes omogoča enostavno nameščanje aplikacij, upravljanje več gruč in uveljavljanje politik v gručah v velikem obsegu.

Napredna varnost in skladnost

Red Hat OpenShift ponuja temeljne varnostne zmogljivosti, kot so nadzor dostopa, omrežje in register podjetja z vgrajenim skenerjem.

Želite posvet s specialisti za Red Hat rešitve?

Pokličite nas na +386 (0)1 200 99 50 ali nam pišite na info@agenda.si