Skoči na vsebino

RED HAT ZA SAP

Zaženite, poenostavite in razširite svoje zmogljivosti SAP

Odprtokodne rešitve za sodobna SAP okolja.

Zakaj Red Hat za SAP?

Red Hat zagotavlja odprto infrastrukturo za vse delovne obremenitve SAP, kar predstavlja idealno osnovo in orodje za hibridni oblak. Ponuja tudi bogat portfelj rešitev, ki zagotavljajo razširljivost, stabilnost, prilagodljivost in izboljšano varnost za delovne obremenitve SAP.

Red Hat Enterprise Linux for SAP

Z Red Hat Enterprise Linux for SAP Solutions dobite dostop do SAP-specifičnih repozitorijev, ki vsebujejo dodatne pakete, s katerimi lahko kar najbolje izkoristite rešitve SAP HANA, SAP NetWeaver in SAP S/4HANA. V naročnino je vključen tudi dodatek Red Hat High Availability Add-on in dodatne rešitve visoke razpoložljivosti za SAP, Red Hat Insights (avtomatsko zbiranje analitike s pravili, osredotočenimi na SAP, za proaktivno spremljanje in odpravljanje groženj varnosti, skladnosti, zmogljivosti, razpoložljivosti in stabilnosti), Red Hat Smart Management ter Update Services for SAP Solutions.

Spoznajte Red Hat Enterprise Linux for SAP

Ostali Red Hat izdelki za SAP

Red Hat Ansible Automation Platform

Platforma za implementacijo avtomatizacije v celotnem podjetju.

Red Hat Satellite

Programska oprema za sistemsko upravljanje, ki olajša uvajanje, prilagajanje in upravljanje Red Hat infrastrukture v katerem koli okolju.

Red Hat Smart Management

Prediktivna analitika, programska oprema za sistemsko upravljanje in orodja v oblaku za upravljanje katerega koli okolja Red Hat Enterprise Linux.

Red Hat Insights

Storitev prediktivne analitike, ki pomaga prepoznati in odpraviti grožnje na področju varnosti, zmogljivosti in razpoložljivosti vaše Red Hat infrastrukture.

Želite posvet s specialisti za Red Hat rešitve?

Pokličite nas na +386 (0)1 200 99 50 ali nam pišite na info@agenda.si