SVETOVANJE

Strateška in učinkovita uporaba Red Hat rešitev v vašem okolju. Premišljeno in utemeljeno.


IMPLEMENTACIJE

Od ideje do delujočih sistemov na osnovi Red Hat rešitev. Hitro in učinkovito.


IZOBRAŽEVANJE

Razširjamo znanja in izkušnje o Red Hat rešitvah.


GOSTITELJSTVO

Red Hat rešitve iz našega oblaka. Brez skrbi, težav in lokalnih izzivov.


UPRAVLJANJE

Red Hat rešitve z zagotovilom SLA tudi v vašem podjetju.


REDHAT NAROČNINE

Enterprise programska oprema – več kot le certificirana podpora.

Svetovanje

Kako strateško in učinkovito uporabiti IT rešitve Red Hat v vašem okolju, podpreti poslovne zahteve in omogočiti cenovno in tehnološko konkurenčno prednost. Premišljeno in utemeljeno se lotimo vaših želja, potreb in zahtev.

Implementacija

Načrtovano, predvidljivo in nadzorljivo, brez tveganja, od ideje do delujočih sistemov na osnovi Red Hat rešitev, učinkovito vpetih v vaše obstoječe informacijske rešitve tudi drugih proizvajalcev. Hitro in učinkovito.

Izobraževanje

Prenašamo in razširjamo znanja in izkušnje o upravljanju in uporabi rešitev Red Hat. Tako za načrtovalce in upravljalce IT procesov, kakor tudi za končne poslovne uporabnike. Enostavno in prijazno.

Gostiteljstvo v oblaku

Vse rešitve Red Hat lahko uporabljate tudi kot oblačne storitve našega podatkovnega centra. Vaš zasebni oblak v našem podatkovnem centru. Brez skrbi, težav in lokalnih izzivov.

Upravljanje

Učinkovito in zanesljivo upravljamo mešane Red Hat rešitve tudi v vašem podatkovnem centru z zagotovilom uporabe SLA. Posvetite se svoji osnovni dejavnosti.

Red Hat programska oprema – naročnine (licence)

Vsa programska oprema Red Hat je odprtokodna in brezplačno na voljo, zato jo lahko uporabljate brez plačila licenčnine (kot jih poznamo pri lastniških rešitvah – Microsoft, Oracle, VMWare). Za poslovne uporabnike, ki pričakujejo stabilne, varne, predvidljive in nadgrajene rešitve, telefonsko in podporo po elektronski pošti ter spletni dostop do baz znanja, so na voljo Naročnine za Red Hat odprtokodne rešitve.