Popolna rešitev za virtualizacijo strežnikov, aplikacij in namizij

Zanesljivo delovanje IT procesov je odvisno predvsem od visoko razpoložljive in prožne infrastrukture. Ne le danes, razširljiva mora biti predvsem za jutri, da boste lahko reševali bodoče izzive, ki izhajajo iz razvijajočih se tehnologij in poslovnih potreb.

Red Hat® Enterprise Virtualization – razvija ista skupina inženirjev, je razvila tudi Red Hat Enterprise Linux®. Presega fizične strežnike in vas popelje v odprto in agilno osnovo, ki je pripravljena za prihodnost.

 

RED HAT ENTERPRISE LINUX WITH SMART VIRTUALIZATION

Red Hat Enterprise Linux + Virtualization, zmogljiva platforma brez meja

Red Hat® Enterprise Linux® with Smart Virtualization je kombinacija Red Hat Enterprise Linux in Red Hat Enterprise Virtualization. Oboje v enem paketu, skupaj za manj.

Kompleksnost in zamude pri aplikacijskih procesih niso več del vaših implementacij. Dvignite se nad fizične strežnike in virtualizirajte več procesorskih obremenitev z manj strežniki. Gostite svoje virtualne strežnike z različicami Linux OS, kakor tudi vse MS Windows server. Red Hat Enterprise Virtualization je naravna izbira za virtualizacijo Linux obremenitev; ne zahteva nobenih sprememb, omogoča boljšo sinhronizacijo in vam zagotavlja izkoriščanje vseh prednosti zadnjih inovacijskih funkcionalnosti produkta Red Hat Enterprise Linux with Smart Virtualization.

ŽELIM IZVEDETI VEČ

 

 

PREDNOSTI

Zakaj imajo naši naročniki radi virtualizacijo?

 • Odprta

  Ni odvisnosti od dobavitelja, le popolnoma odprtokodna rešitev

 • Povezljiva med platformami

  Odlično delovanje za Windows in Linux goste

 • Enterprise rešitev

  Močna mešanica poslovnih funkcionalnosti in bogata izbira certificiranih SW in HW partnerjev

 • Cenovno dostopna

  Nižji skupni stroški lastništva (TCO) ter hitrejše povračilo investicije (ROI) v primerjavi z enakovrednimi lastniškimi rešitvami

 • Odlično delovanje

  Vodilna virtualizacija, ki deluje in je razširljiva tako za Windows kot tudi Linux virtualne strežnike – lahko ste prepričani, da bo izboljšala izkoriščenost vaših virov.